Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

NOVINKY

Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  -

  • včetně kompletní nerezové zásuvky 557 x 140mm
  • pouze balička k vložení do libovolné zásuvky š x 140mm.

Máte-li malou kuchyň a chcete baličku- velmi dobrý typ.

Michal krejčí (17.6.2019)


Dnešní den jsme aktualizovali vakuové sáčky hladké varné - SOUS-VIDE , máme v nabídce 3 typy varných sáčků

- 80 mic. - použití  až na 80°C po dobu 8 hodin,

- 80 mic. - použití až na 121°C po dobu max. 4 hodin (sterilační)

- 140 mic. - silné tloušťky - žebra, kolena - použití až na 80°C po dobu 8 hodin.

Michal Krejčí (28.3.2019)


Nově v nabídce máme vakuové sáčky extra silné 140-145 mic. pro balení masa s kostí (žebra, hovězí maso s kostí) - vhodné pouze pro vakuové baličky komorové.

Michal Krejčí (24.10.2018)


Nově jsme zařadili do prodeje rukávy (rolky) mřížkované VARNÉ certifikované pro vaření metodou sous-vide.

Michal Krejčí (14.9.2018)


Zařadili jsme do své nabídky nově vakuové baličky PM VC 400 za bezkonkurenční ceny .

Michal Krejčí (15.5.2018)


Přidali jsme do nabídky sous-vide vařičů - vařič pro domácnost Maxima sous-vide vařič a varnou nádobu profi určenou pro restaurace, hotely Statik Cook - max. množství vody 25 l . Oba produkty jsou vyrobeny v Itálli, renomovaná firma BESSER VACUUM .

Michal Krejčí (27.4.2018)


Zařadili jsme do prodeje vakuové baličky komorové značky HENKELMAN - typ mini JUMBO a JUMBO 30 . Kvalitní stroje vyrobené v Nizozemí, celonerezové provedení s lisovanou vanou se zaoblenými rohy


Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou

tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)





SOUS-VIDE vaření ve vakuu

Sous-vide varné lázně švýcarské firmy VAC-STAR jsou novinkou roku 2011 a již v roce 2012 se staly nejprodávanějšími sous-vide lázněmi v české republice.

Technika SOUS-VIDE pochází z Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii. Základem techniky je připravování pokrmů ve vakuovém sáčku a vodní lázni při nízké teplotě. Teploty sous-vide se pohybují u ryb a masa od 52°C do 68°C, u zeleniny 80°C a více. Doba termální lázně se pohybuje od 15 minut až po dlouhodobou přípravu 48 hodin. Každá surovina má rozdílné teplotní časové rozmezí. Zásadou je stabilní teplota. Platí, že čím nižší teplota, tím delší doba úpravy. Nutno podotknout že se musí vždy jednat o naprosto čerstvé suroviny, zvlášť při používání hranice nízkých teplot. Výhodou sous-vide je maximální zachování živin, proteinů, minerálů, aminokyselin. Hodí se pro dietní programy. A v neposlední řadě jde o gastronomický zážitek z dané suroviny, uchování a zvýraznění aroma, textury a křehkost pokrmu. Jedná se o proteinovou molekulární fyziku. Zjednodušeně řečeno nízká teplota nesráží bílkoviny, uvolňuje kolagen, a nemění strukturu masa. Touto metodou  můžeme připravovat ryby, maso, zeleninu, ovoce, sýry - využití je opravdu široké a záleží jen na vaší kreativitě.

Jednoduchý recept:

Můžeme takto upravit například vepřovou panenku. Tu očistíme a zbavíme blan. Celý kus okořeníme, osolíme, potřeme olivovým olejem a necháme marinovat. Maso vložíme do sáčku a odsajeme vzduch pomocí vakuové baličky. V hrnci s vodní lázní za pomoci teploměru stabilizujeme teplotu vody na 58°C a maso vložíme na šedesát minut. Poté maso vyjmeme a zprudka opečeme po všech stranách na panenském olivovém oleji (tento olej totiž odolává vysokým teplotám). Po opečení maso z pánve vyndáme a na pánev vlijeme šťávu, která zůstala v sáčku. Ve vteřině máme kvalitní šťávu k panence. Maso nakrájejte na plátky a podávejte s vaší oblíbenou přílohou.
Když budete chtít vyzkoušet například filé z lososa nebo jinou kvalitní rybu (pouze čerstvou!), stačí osolit, potřít olivovým olejem a případně přidat čerstvou bylinku. Následně opět vše zavkakuovat do sáčku nebo fólie. Vařte při 54°C patnáct až dvacet minut (podle výšky ryby).Mám rád jak krátkodobou přípravu čerstvých ryb, kde vynikne chuť, vůně, a neuvěřitelná textura, tak i dlouhodobou přípravu 24-48 hodin. Například kachnu na tymiánu, kde maso ztrácí minimum na své hmotnosti a zůstává neuvěřitelně šťavnaté.
Velkým potěšením pro mne je, když hosté tuto metodu přípravy vnímají a rádi se k nám vrací, aby ochutnali něco jiného.

( zdroj: www.vseovareni.cz )

Řadit podle 
Výrobce 

SOUS-VIDE páska pro sondu

Naše cena 593,00 Kč (23,35 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide 150x300 steril.121°C/2h - 100 ks
Běžná cena 460,00 Kč

Naše cena 339,00 Kč (13,35 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide 200x300 steril.121°C/2h - 100 ks
Běžná cena 532,00 Kč

Naše cena 411,00 Kč (16,18 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide 250x350 steril121°C/2h - 100 ks
Běžná cena 650,00 Kč

Naše cena 603,00 Kč (23,74 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide hladké 150x200  80°C/8h - 100 ks
Běžná cena 150,00 Kč

Naše cena 145,00 Kč (5,71 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide hladké 200x300 80°C/8h - 100 ks
Běžná cena 270,00 Kč

Naše cena 291,00 Kč (11,46 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide hladké 250x350 80°C/8h  - 100 ks
Běžná cena 380,00 Kč

Naše cena 424,00 Kč (16,69 EUR)



Vakuové sáčky sous-vide hladké 300x400 80°C/8h  - 100 ks
Běžná cena 710,00 Kč

Naše cena 581,00 Kč (22,87 EUR)











VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef CLASSIC
Běžná cena 15 000,00 Kč

Naše cena 12 088,00 Kč (475,90 EUR)



VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef TOUCH
Běžná cena 19 000,00 Kč

Naše cena 18 138,00 Kč (714,09 EUR)



VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň SCS20 CT

Naše cena 31 339,00 Kč (1 233,82 EUR)



VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň CSC 20

Naše cena 27 818,00 Kč (1 095,19 EUR)



VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň - CSC 9 CT

Naše cena 26 608,00 Kč (1 047,56 EUR)



VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň - CSC 9

Naše cena 22 978,00 Kč (904,64 EUR)



Vak. sáčky VARNÉ 150 x 300 mřížkované - 100 ks

Naše cena 659,00 Kč (25,94 EUR)



Vak. sáčky VARNÉ 150 x 300 mřížkované - 50 ks

Naše cena 330,00 Kč (12,99 EUR)



Vak. sáčky VARNÉ 200 x 300 mřížkované - 50 ks

Naše cena 363,00 Kč (14,29 EUR)



Sous vide ponorný vařič VAC-STAR Chef-home

Naše cena 9 668,00 Kč (380,63 EUR)



BESSER VACUUM VACOOK 2000 W sous-vide
Běžná cena 28 919,00 Kč

Naše cena 24 079,00 Kč (947,99 EUR)



BESSER VACUUM VACOOK + AUSTER 260
Běžná cena 80 828,00 Kč

Naše cena 66 429,00 Kč (2 615,31 EUR)



Vak. sáčky VARNÉ 200 x 300 mřížkované - 100 ks

Naše cena 726,00 Kč (28,58 EUR)



Izolační kuličky 100 ks sous-vide

Naše cena 303,00 Kč (11,93 EUR)



BESSER VACUUM Statik Cook varná lázeň sous-vide

Naše cena 28 919,00 Kč (1 138,54 EUR)



BESSER VACUUM Delight cooker sous-vide
Běžná cena 4 800,00 Kč

Naše cena 3 872,00 Kč (152,44 EUR)



MAXIMA sous-vide UNIVERZAL
Běžná cena 4 800,00 Kč

Naše cena 3 860,00 Kč (151,97 EUR)



Delight cooker sous-vide + Alice + 10 ks 150x300 varné
Běžná cena 6 900,00 Kč

Naše cena 6 400,00 Kč (251,97 EUR)