Na naší prodejně můžete platit hotově, kartou , převodem.
- Úvod
- SOUS-VIDE vaření ve vakuu
- VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef TOUCH
VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef TOUCH
- Novinka
- Doprava ZDARMA

- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Ke stažení
- Související zboží5
- VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef TOUCHSkladem u nás.18 138,00 Kč14 990,08 Kč bez DPH
Vylepšená výkonnější jednotka pro Sous-Vide vaření švýcarského výrobce balících strojů VAC-STAR, použitelná v malých kuchyních, domácnostech i menších gastro-provozech.
Dotyková obrazovka a připojovácí zásuvka pro sondu jehel (pro profesionály) . Sonda umožňuje přesné měření teploty, aby bylo dosaženo požadovaných stupňů a dosažení dokonalých výsledků. TOP PRODUKT.
Použití jednotky je jednoduché. Ponořením do libovolné nádoby s vodou získáme možnost vaření potravin, zavakuovaných ve varných sáčcích, moderní šetrnou metodou.
Technické údaje :
- Snadno použitelný intuitivní ovládací panel
- Možnost využítí tepelné sondy
- Ochrana proti stříkající vodě
- Časovač od 1 min. do 99 °C, zobrazuje °C nebo °F
- Ochranná mřížka z nerezové oceli
- Zadní servisní panel
- Ochrana proti přetížení
- Teplotní rozsah: do bodu varu
- 4,3 "dotykový ovládací panel
- Citlivost ± 0,1 ° C
- Max. Objem vodní lázně: 40 litrů
- Kapacita čerpadla: 16 l / min
- 230 V, 50 Hz, 1300W
- Hmotnost 2,5 kg
- Celková rozměry 360x100x160 mm
Proč nakoupit tento stroj u nás ?
- DOPRAVA ZDARMA.
- stroj a vakuové sáčky SKLADEM.
- máte možnost vyzkoušet si stroj na kamenné prodejně.
- odborné poradenství, servis, jsme tady již 17 let .
- záruční a pozáruční servis v MS, OL, ZL kraji do 24 hod, náhradní díly skladem.
Potřebujete poradit s výběrem ? Zavolejte nám : 603 960 657 .
Plusové body pro sous-vide
Nesporně největší výhodou je zachování nutriční hodnoty a šťavnatosti pokrmů. I při přípravě nepříliš kvalitních nebo tuhých mas docílíte pomocí sous-vide výtečného výsledku. Vakuový obal totiž udrží veškerou chuť a šťávu uvnitř, a nedochází tak k jejich ztrátě, jako tomu může být např. při pečení. Potraviny si také díky tomu, že do nich neproniknou vysoké teploty, uchovají jemnou texturu, budou se vám pak téměř rozplývat na jazyku. Přísady, které použijete k okořenění, prostoupí při tepelné úpravě do celé potraviny. Další plus je, že hotové pokrmy nemusí sloužit pouze k okamžité spotřebě, ale lze je uchovat v lednici nebo v mrazáku k pozdějšímu využití. V tom případě je ale dobré hotový produkt rychle zchladit pomocí ledové lázně. Vakuové balení umožňuje také uchovávání tepelně neupravených potravin. Ty tak zůstanou déle čerstvé, zabráníte vysychání a přenosu pachů.