Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

NOVINKY

Zařadili jsme do své nabídky nově vakuové baličky PM VC 400 za bezkonkurenční ceny .

Michal Krejčí (15.5.2018)

____________________________________________________________________________________________________


Přidali jsme do nabídky sous-vide vařičů - vařič pro domácnost Delight Cooker a varnou nádobu profi určenou pro restaurace, hotely Statik Cook - max. množství vody 25 l . Oba produkty jsou vyrobeny v Itálli, renomovaná firma BESSER VACUUM .

Michal Krejčí (27.4.2018)

_________________________________________________________________________________________________

Zařadili jsme do prodeje vakuové baličky komorové značky HENKELMAN - typ mini JUMBO a JUMBO 30 . Kvalitní stroje vyrobené v Nizozemí, celonerezové provedení s lisovanou vanou se zaoblenými rohy .

Michal Krejčí (2.3.2018)

__________________________________________________________________________________________________

Máme novou vakuovací baličku pro domácnost - Magic Vac ALICE - jednoduché ovládání . Italský design, kvalita.

Michal Krejčí  (22.2.2018)

__________________________________________________________________________________________________

NOVINKA

Přidali jsme na eshop nový rozměr vakuových sáčků varných 250x350 vhodných pro komorové baličky a sous-vide vařič pro domácnost - vyrobeno ve Švýcarsku - TOP PRODUKT . 

Michal Krejčí (27.11.2017)

===================================================================================================

Proč nakoupit u nás?

- všechno zboží v eshopu je skladem,

- kamenná prodejna a servisní dílna. Všechny stroje, které máme uvedeny skladem, jsou opravdu skladem.

-  možnost vyzkoušení  osobně na naší prodejně. Vyberete si stroj, který Vám bude vyhovovat.

-  nákupem máte zajištěno odborné poradenství, servis a pomoc sedm dní v týdnu; jsme tady už 17 let.

-  možnost platby kartou na prodejně .


Toto Vám internetové obchodní domy nesplní. Naším cílem je navázání dlouhodobé spolupráce s Vámi. Naše motto : Specializace-nejlepší  služby. Již od roku 2000.

Michal Krejčí - majitel


Nově jsme pro Vás snížili počet ks k objednání u vakuových sáčků mřížkovaných varných , a to na 50 ks . Takže máte možnost si objednat 50 ks nebo 100 ks . (6.11.2017)

___________________________________________________________________________________________________

NOVINKA - nově jsme zařadili do nabídky  SOUS-VIDE Chef home - vařič metodou sous-vide určený pro domácnost . (6.11.2017)

________________________________________________________________________________________________________________

Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)

___________________________________________________________________________________________________

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou
tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)




ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 66 429,00 Kč (2 615,31 EUR)
do košíku:
Naše cena 28 786,00 Kč (1 133,30 EUR)
do košíku:
Naše cena 7 139,00 Kč (281,06 EUR)
do košíku:

KONTAKTY

Krejčí PACKSERVIS s.r.o.
Žižkova 374
739 11 Frýdlant nad Ostravicí
tel: prodej: +420 603960657
info@packservis.cz
Servis: +420 603537569
Fakturace: +420 739452265

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 3 775,00 Kč (148,62 EUR)
do košíku:
Naše cena 48 279,00 Kč (1 900,74 EUR)
do košíku:
Naše cena 407,00 Kč (16,02 EUR)
do košíku:

ANKETA

Prosíme o klik :Přišli jste k nám :

ze Seznamu ze Seznamu 45% z Googlu z Googlu 23% Přímo z prohlížeče Přímo z prohlížeče 16% 16%

NajduZboží.cz

 

gopay_bannery-modre.png


PROČ VAKUOVAT
VAKUOVÉ BALENÍ

 

VAKUOVÉ BALENÍ - BALICÍ STROJE - VAKUOVÉ BALIČKY

Firma MICHAL KREJČÍ již od roku 2000 prodává, servisuje a pomáhá zavádět vakuové balení v různých oblastech průmyslu a gastronomie.
Komorové vakuové balicí stroje se používají především v potravinářském průmyslu a gastronomii. Tyto stroje jsou v celonerezovém provedení, osazeny speciální olejovou rotační vývěvou,  dosahují až 99 % vakua a tím výrazně prodlužují trvanlivost balených produktů.
Bezkomorové vakuové baličky s externím sáním. Zde je třeba používat speciální vroubkované( mřížkované, strukturované) vakuové sáčky, ale baličky jsou cenově přívětivé pro jakoukoliv domácnost. Skladem vedeme 4 rozměry sáčků a 2 rozměry nekonečného rukávu tl. 105 mikronů.

Baličky na hotová jídlahladké a mřížkované vakuové sáčky vyrobené z dvouvrstvé PE/PA bariérové folie tl. 90 mikronů, servis a poradenská činnost. Skladem vedeme cca 20 rozměrů sáčků.

Sous-vide vařiče a varné nádoby evropských výrobců, přesnost , kvalita.

PROČ V KUCHYNÍCH BALIT VAKUOVĚ –  úspora času a úspora surovin

Vakuové balení poskytuje potravinám vynikající ochranu. Vakuově zabalené výrobky jsou hermeticky uzavřeny ve vzduchoprázdném sáčku z nepropustné fólie. Hlavní přednost spočívá v tom, že v uzavřeném sáčku není žádný kyslík. U potravin to znamená silně zpomalený růst mikroorganizmů, čímž se podstatně prodlužuje jejich trvanlivost. Ve vakuu zabalené zboží je chráněno před zkažením, vysycháním, změnou chuti, dotykem a ztrátou hmotnosti.
Tohoto vakuového balení lze využít pro přípravu surovin jednotlivých porcí před zahájením samotného vaření (půlhodinová ranní příprava urychlí a zlepší celodenní práci kuchařů) , přípravu rautů (například připravením a zabalením mís na švédské stoly), hostin, pro urychlení vyřízení objednávek, také pro uchování nespotřebovaných, nebo odřeknutých objednávek, pro vlastní porcování  masa, jeho balení, balení uzenin, sýrů, ryb a zeleniny. Velmi rozšířené je i balení oloupaných brambor a suchých plodů. Stále větší uplatnění se nachází i v gastronomii při balení polotovarů, hotových jídel, polévek a omáček.
Neopomenutelná výhoda přípravy všech uvedených druhů potravin vakuovým zabalením je využití případných prostojů v pracovní době jak u kuchařů, tak u pomocného personálu, kdy si  vše přehledně a hygienicky připraví a v době vaření vše bez stresu stihne.
Nelze nezmínit fenomén posledních let SOUS-VIDE, kde se tyto stroje a sáčky používají pro vaření touto moderní technologií.
ZPŮSOB BALENÍ na komorových balících strojích

Pro vakuové balení v komorových strojích se používají  vakuové sáčky hladké. Balený produkt vložíte do sáčku, ten položíte do komory stroje pod plexi víko, otevřeným koncem přes svařovací lištu. Po zavření víka vývěva vysaje vzduch v celé vakuové komoře a svařovací lišta svaří sáček. Po napuštění pracovní komory vzduchem se víko samočinně otevře. Další způsob balení, které umožňují naše stroje je balení v ochranné atmosféře. Postup balení je stejný jako při vakuovém balení, ale před svařením se do sáčku napustí potravinářsky čistý ochranný plyn nebo směs několika plynů. Tímto způsobem umí některé typy naších strojů balit produkty i do potravinářských misek.
ZPůSOB BALENÍ na domácích bezkomorových vakuovacích baličkách s externím sáním

Pro vakuové balení v domácnosti se používají speciální vakuové sáčky z vroubkované (mřížkované, strukturované) folie. Balený produkt vložíte do sáčku, ten položíte utevřeným koncem mezi čelist vakuovačky. Po uzavření čelisti se spustí vakuová pumpa a vysaje ze sáčku všechen vzduch. Tím, že pumpa saje vzduch pouze ze sáčku, nelze balit žádné tekutiny. Tyto by pumpa nasála a došlo by k zadření pumpy. Externí vakuovačky jsou vybaveny bezolejovou pístovou pumpou, tato dosahuje max. 90% vakua.
BALENÍ MASA

Čerstvé výsekové maso je možné balit do  vakuových sáčků, které po odsátí vzduchu pevně obemknou balenou porci . Ve vakuu zabalené maso  po určitém čase  mírně změní  barvu. Tato změna je způsobená absencí kyslíku a nemá vliv na kvalitu. Naopak, nedochází především u vepřového k oxidaci tuků. Po rozbalení skladovaného masa jej nechejte minimálně 10 minut volně ležet na vzduchu (tato doba je závislá na délce skladování), maso se znovu prokysličí a získá přirozenou vůni a barvu. Trvanlivost takto baleného masa je  až 10  dnů při skladování v chladu a temnu.
Při běžném skladování masa jsou ztráty hmotnosti až 10 a více %, při skladování masa vakuově zabaleného tyto ztráty klesnou asi na 5 %. Zabalíme-li vakuově, očištěné, nasolené a nakořeněné maso, použijeme pouze cca polovinu uvedených ingrediencí ( chuť koření i sůl prostoupí tlakem vakua celým takto naloženým masem ) a vy ještě tyto přísady ušetříte. Opět prodloužíme dobu uchování takto naloženého masa až o 14 dnů.
Při skladování zavakuovaného masa v mrazu nedochází k vysoušení povrchu masa mrazem a maso je po rozmražení k nerozeznání od čerstvého.
BALENÍ  UZENIN, SÝRŮ, RYB A RYBÍCH VÝROBKŮ

Uzené výrobky jako jsou párky,salámy, klobásy apod. se balí převážně po malých spotřebitelských porcích. Takto zabalené porce jsou velmi praktické a estetické. I zde Vám výrazně poklesnou ztráty hmotnosti při skladování. Dále se vakuově balí maloobchodní porce tvrdých sýrů. Velmi výhodné je zabalení strouhaného sýru, rovněž zbytku sýrové cihly, ze které bylo strouháno. Vakuově balený sýr neokorá.
Ryby se mohou vakuově balit pouze předem zpracované, to znamená vykuchané,  vyuzené, zmrazené nebo nasolené. Při balení celých ryb nebo jejich polovin doporučujeme odstranit ostré části, aby nedošlo k propíchnutí obalu. Výhodou takto zabalených ryb je opět prodloužení trvanlivosti a odstranění pachu při skladování. Skladovat takto upravené ryby je možno až 10 dnů, samozřejmě v chladnu.
BALENÍ ZELENINY A SUCHÝCH PLODŮ

Vakuově je možno balit především tepelně opracovanou naporcovanou zeleninu, naporcované čerstvé i zmrazené směsi zeleninových salátů, apod. Balení zmrazených zeleninových směsí do transparentních sáčků poskytuje  přesnou informaci o složení směsi. Velmi rozšířené je i vakuové balení porcí očištěné kořenové zeleniny, cibule, apod. Doba uchování je až 14 dnů.
Vakuově balené loupané ořechy a různé druhy sušeného ovoce jsou velmi dobře chráněny proti dalšímu vysychání a plesnivění. Opět se prodlouží doba trvanlivosti při nezměněné chuti ovoce.
BALENÍ POLÉVEK A OMÁČEK ( nelze na domácích bezkomorových baličkách s externím sáním)

Při vakuovém balení teplých tekutých pokrmů - pouze v komorových balících strojích (omáčky, guláše, apod.) dochází ke vření již při nižších teplotách než 100°C. Proto tekuté potraviny je vždy nutno balit šokově zchlazené, teprve pak nedochází k množení mikroorganismů a produkt bude dokonale zabalen. Tekutý produkt nalijete do sáčku, tento vložte do komory a uzavřete víko. Při balení tekutin sledujte balený produkt a v okamžiku, kdy se začnou tvořit bubliny, stiskněte klávesu "Stop". Okamžitě se přeruší vakuování a pracovní cyklus je ukončen svařením sáčku. Při skladování takto balených pokrmů nevzniká škraloup a tyto nemění chuť. Doporučujeme balit po 5 až 10 porcích.
Mnoho úspěchu při používání komorových vakuových balicích strojů  v gastroprovozech Vám přeje firma
Krejčí PACKSERVIS s.r.o.
Žižkova 374,  739 11 Frýdlant nad Ostravicí
prodej : 603 960 657, servis :  603 537 539,
http: www.packservis.cz, e-mail: info@packservis.cz