Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

NOVINKY


Nově v nabídce máme vakuové sáčky extra silné 140-145 mic. pro balení masa s kostí (žebra, hovězí maso s kostí) - vhodné pouze pro vakuové baličky komorové.

Michal Krejčí (24.10.2018)

_________________________________________________________________________________________________

Nově jsme zařadili do prodeje rukávy (rolky) mřížkované VARNÉ certifikované pro vaření metodou sous-vide, nově také rozměr š. 15 cm, délka 6 m .

Michal Krejčí (14.9.2018)

___________________________________________________________________________________________________

Podívejte se na náš nový eshop www.vakuovacka.cz . Nová šablona pro jednodušší ovládání z tabletu a mobilních telefonů . Michal Krejčí (13.8.2018)

____________________________________________________________________________________________________

 

Zařadili jsme do své nabídky nově vakuové baličky PM VC 400 za bezkonkurenční ceny .

Michal Krejčí (15.5.2018)

____________________________________________________________________________________________________


Přidali jsme do nabídky sous-vide vařičů - vařič pro domácnost Delight Cooker a varnou nádobu profi určenou pro restaurace, hotely Statik Cook - max. množství vody 25 l . Oba produkty jsou vyrobeny v Itálli, renomovaná firma BESSER VACUUM .

Michal Krejčí (27.4.2018)

_________________________________________________________________________________________________

Zařadili jsme do prodeje vakuové baličky komorové značky HENKELMAN - typ mini JUMBO a JUMBO 30 . Kvalitní stroje vyrobené v Nizozemí, celonerezové provedení s lisovanou vanou se zaoblenými rohy .

Michal Krejčí (2.3.2018)

__________________________________________________________________________________________________

Máme novou vakuovací baličku pro domácnost - Magic Vac ALICE - jednoduché ovládání . Italský design, kvalita.

Michal Krejčí  (22.2.2018)

__________________________________________________________________________________________________

NOVINKA

Přidali jsme na eshop nový rozměr vakuových sáčků varných 250x350 vhodných pro komorové baličky a sous-vide vařič pro domácnost - vyrobeno ve Švýcarsku - TOP PRODUKT . 

Michal Krejčí (27.11.2017)

===================================================================================================

Proč nakoupit u nás?

- všechno zboží v eshopu je skladem,

- kamenná prodejna a servisní dílna. Všechny stroje, které máme uvedeny skladem, jsou opravdu skladem.

-  možnost vyzkoušení  osobně na naší prodejně. Vyberete si stroj, který Vám bude vyhovovat.

-  nákupem máte zajištěno odborné poradenství, servis a pomoc sedm dní v týdnu; jsme tady už 17 let.

-  možnost platby kartou na prodejně .


Toto Vám internetové obchodní domy nesplní. Naším cílem je navázání dlouhodobé spolupráce s Vámi. Naše motto : Specializace-nejlepší  služby. Již od roku 2000.

Michal Krejčí - majitel


Nově jsme pro Vás snížili počet ks k objednání u vakuových sáčků mřížkovaných varných , a to na 50 ks . Takže máte možnost si objednat 50 ks nebo 100 ks . (6.11.2017)

___________________________________________________________________________________________________

NOVINKA - nově jsme zařadili do nabídky  SOUS-VIDE Chef home - vařič metodou sous-vide určený pro domácnost . (6.11.2017)

________________________________________________________________________________________________________________

Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)

___________________________________________________________________________________________________

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou
tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)




ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 28 786,00 Kč (1 133,30 EUR)
do košíku:
Naše cena 23 532,00 Kč (926,45 EUR)
do košíku:
Naše cena 7 139,00 Kč (281,06 EUR)
do košíku:

KONTAKTY

Krejčí PACKSERVIS s.r.o.
Žižkova 374
739 11 Frýdlant nad Ostravicí
tel: prodej: +420 603960657
info@packservis.cz
Servis: +420 603537569
Fakturace: +420 739452265

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 3 775,00 Kč (148,62 EUR)
do košíku:
Naše cena 472,00 Kč (18,58 EUR)
do košíku:
Naše cena 6 400,00 Kč (251,97 EUR)
do košíku:

ANKETA

Prosíme o klik :Přišli jste k nám :

ze Seznamu ze Seznamu 45% z Googlu z Googlu 23% Přímo z prohlížeče Přímo z prohlížeče 16% 16%

 

gopay_bannery-modre.png

 


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů e-shopu www.packservis.cz

  1. Společnost Krejčí PACKSERVIS s.r.o. se sídlem Žižkova 374, Frýdlant nad Ostravicí IČ29462363, zapsaná u obch. rejstříku vedeného u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 55489 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČO, DIČ u podnikajících osob
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno fy Krejčí PACKSERVIS s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • přepravní společnost PPL CZ s.r.o., se sídlem K borovému 99, Říčany-Jažlovice , 25101
    • přepravní společnost Direct Parcel Disrtibution CZ s.r.o. se sídlem Modletice 135, 25101 Říčany u Prahy
    • přepravní společnost DHL
    • Heureka Shopping s.r.o., se sídem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8
    • „Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@packservis.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.packservis.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče  , nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě opravného zájmu správce námitku dle č. 21 Nařízení , která je dostupná v dolní části webových stránek.
    • Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics
      • Heureka Shopping s.r.o.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.