Vážení zákazníci,

vzhledem k nadměrnému vytížení dopravců doručujících naše Vaše objednávky, Vás chceme požádat , v případě, že chcete doručit zboží do Vánoc, objednat si zboží nejpozději do úterý 19.12.2017 . Jelikož se doručovací lhůty našich smluvních přepravců PPL i DPD prodlužují, nemůžeme zaručit, že zboží objednané po tomto datu Vám bude doručeno do Vánoc. Nicméně, na kamenné prodejně ve Frýdlantu nad Ostravicí jsem pro Vás až do pátku 22.12.2017 a zboží si zde můžete zakoupit . Taktéž eshop bude plně funkční a zboží budeme odesílat celý týden včetně pátku 22.12.2017 .

Michal Krejčí (12.12.2017)

__________________________________________________________________________________________________

NOVINKA

Přidali jsme na eshop nový rozměr vakuových sáčků varných 250x350 vhodných pro komorové baličky a sous-vide vařič pro domácnost - vyrobeno ve Švýcarsku - TOP PRODUKT . 

Michal Krejčí (27.11.2017)

===================================================================================================

Proč nakoupit u nás?

- všechno zboží v eshopu je skladem,

- kamenná prodejna a servisní dílna. Všechny stroje, které máme uvedeny skladem, jsou opravdu skladem.

-  možnost vyzkoušení  osobně na naší prodejně. Vyberete si stroj, který Vám bude vyhovovat.

-  nákupem máte zajištěno odborné poradenství, servis a pomoc sedm dní v týdnu; jsme tady už 17 let.

-  možnost platby kartou na prodejně .


Toto Vám internetové obchodní domy nesplní. Naším cílem je navázání dlouhodobé spolupráce s Vámi. Naše motto : Specializace-nejlepší  služby. Již od roku 2000.

Michal Krejčí - majitel


Nově jsme pro Vás snížili počet ks k objednání u vakuových sáčků mřížkovaných varných , a to na 50 ks . Takže máte možnost si objednat 50 ks nebo 100 ks . (6.11.2017)

___________________________________________________________________________________________________

NOVINKA - nově jsme zařadili do nabídky  SOUS-VIDE Chef home - vařič metodou sous-vide určený pro domácnost . (6.11.2017)

________________________________________________________________________________________________________________

Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)

___________________________________________________________________________________________________

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou
tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)




ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 66 429,00 Kč (2 550,87 EUR)
do košíku:
Naše cena 3 990,00 Kč (153,22 EUR)
do košíku:
Naše cena 42 229,00 Kč (1 621,59 EUR)
do košíku:

KONTAKTY

Krejčí PACKSERVIS s.r.o.
Žižkova 374
739 11 Frýdlant nad Ostravicí
tel: prodej: +420 603960657
info@packservis.cz
Servis: +420 603537569
Fakturace: +420 739452265

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 384,00 Kč (14,75 EUR)
do košíku:
Naše cena 26 499,00 Kč (1 017,56 EUR)
do košíku:
Naše cena 411,00 Kč (15,78 EUR)
do košíku:

ANKETA

Prosíme o klik :Přišli jste k nám :

ze Seznamu ze Seznamu 45% z Googlu z Googlu 23% Přímo z prohlížeče Přímo z prohlížeče 16% 16%

NajduZboží.cz

 

gopay_bannery-modre.png


SOUS-VIDE vaření ve vakuu

Sous-vide varné lázně švýcarské firmy VAC-STAR jsou novinkou roku 2011 a již v roce 2012 se staly nejprodávanějšími sous-vide lázněmi v české republice.

Otto Kokoszynski, šéfkuchař hotelu MIURA, Čeladná :

Technika SOUS-VIDE pochází z Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii. Základem techniky je připravování pokrmů ve vakuovém sáčku a vodní lázni při nízké teplotě. Teploty sous-vide se pohybují u ryb a masa od 52°C do 68°C, u zeleniny 80°C a více. Doba termální lázně se pohybuje od 15 minut až po dlouhodobou přípravu 48 hodin. Každá surovina má rozdílné teplotní časové rozmezí. Zásadou je stabilní teplota. Platí, že čím nižší teplota, tím delší doba úpravy. Nutno podotknout že se musí vždy jednat o naprosto čerstvé suroviny, zvlášť při používání hranice nízkých teplot. Výhodou sous-vide je maximální zachování živin, proteinů, minerálů, aminokyselin. Hodí se pro dietní programy. A v neposlední řadě jde o gastronomický zážitek z dané suroviny, uchování a zvýraznění aroma, textury a křehkost pokrmu. Jedná se o proteinovou molekulární fyziku. Zjednodušeně řečeno nízká teplota nesráží bílkoviny, uvolňuje kolagen, a nemění strukturu masa. Touto metodou  můžeme připravovat ryby, maso, zeleninu, ovoce, sýry - využití je opravdu široké a záleží jen na vaší kreativitě.

Jednoduchý recept:

Můžeme takto upravit například vepřovou panenku. Tu očistíme a zbavíme blan. Celý kus okořeníme, osolíme, potřeme olivovým olejem a necháme marinovat. Maso vložíme do sáčku a odsajeme vzduch pomocí vakuové baličky. V hrnci s vodní lázní za pomoci teploměru stabilizujeme teplotu vody na 58°C a maso vložíme na šedesát minut. Poté maso vyjmeme a zprudka opečeme po všech stranách na panenském olivovém oleji (tento olej totiž odolává vysokým teplotám). Po opečení maso z pánve vyndáme a na pánev vlijeme šťávu, která zůstala v sáčku. Ve vteřině máme kvalitní šťávu k panence. Maso nakrájejte na plátky a podávejte s vaší oblíbenou přílohou.
Když budete chtít vyzkoušet například filé z lososa nebo jinou kvalitní rybu (pouze čerstvou!), stačí osolit, potřít olivovým olejem a případně přidat čerstvou bylinku. Následně opět vše zavkakuovat do sáčku nebo fólie. Vařte při 54°C patnáct až dvacet minut (podle výšky ryby).Mám rád jak krátkodobou přípravu čerstvých ryb, kde vynikne chuť, vůně, a neuvěřitelná textura, tak i dlouhodobou přípravu 24-48 hodin. Například kachnu na tymiánu, kde maso ztrácí minimum na své hmotnosti a zůstává neuvěřitelně šťavnaté.
Velkým potěšením pro mne je, když hosté tuto metodu přípravy vnímají a rádi se k nám vrací, aby ochutnali něco jiného.

( zdroj: www.vseovareni.cz )

Řadit podle 
Výrobce 

Vak. sáčky VARNÉ 150 x 300 mřížkované - 50 ks

Naše cena 330,00 Kč (12,67 EUR)

img


Vakuové sáčky standard sous-vide 150x250 - 100 ks
Běžná cena 460,00 Kč

Naše cena 339,00 Kč (13,02 EUR)



Vak. sáčky VARNÉ 200 x 300 mřížkované - 50 ks

Naše cena 363,00 Kč (13,94 EUR)

img


Vakuové sáčky standard sous-vide 200x300 - 100 ks
Běžná cena 532,00 Kč

Naše cena 411,00 Kč (15,78 EUR)

img


Vakuové sáčky standard sous-vide 250x350 - 100 ks
Běžná cena 550,00 Kč

Naše cena 603,00 Kč (23,16 EUR)

img


Vak. sáčky VARNÉ 150 x 300 mřížkované - 100 ks

Naše cena 659,00 Kč (25,31 EUR)

img


Vak. sáčky VARNÉ 200 x 300 mřížkované - 100 ks

Naše cena 726,00 Kč (27,88 EUR)

img


Sous-Vide ponorný vařič Chef II 1300 W
Běžná cena 16 900,00 Kč

Naše cena 13 199,00 Kč (506,84 EUR)

img


Sous-Vide varná lázeň - V9

Naše cena 23 595,00 Kč (906,05 EUR)

img


Sous vide ponorný vařič BESSER VACOOK 2000 W
Běžná cena 28 919,00 Kč

Naše cena 24 079,00 Kč (924,63 EUR)

img


Sous-Vide varná lázeň - V20

Naše cena 30 855,00 Kč (1 184,83 EUR)

img


Sous-Vide varná lázeň - V9 CT

Naše cena 34 485,00 Kč (1 324,22 EUR)

img


Sous-Vide varná lázeň - V20 CT

Naše cena 41 745,00 Kč (1 603,01 EUR)

img


VACOOK + AUSTER 260
Běžná cena 80 828,00 Kč

Naše cena 66 429,00 Kč (2 550,87 EUR)

img