Na naší prodejně můžete platit hotově, kartou , převodem.
- Úvod
- SOUS-VIDE vaření ve vakuu
- VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef CLASSIC
VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef CLASSIC
- Novinka
- Doprava ZDARMA

- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Ke stažení
- Související zboží6
- VAC-STAR Sous-Vide ponorný vařič Chef CLASSICSkladem u nás.12 088,00 Kč9 990,08 Kč bez DPH
Vylepšená výkonnější jednotka pro Sous-Vide vaření švýcarského výrobce balících strojů VAC-STAR, použitelná v malých kuchyních, domácnostech i menších gastro-provozech. Její výhoda oproti předchůdci sous-vide I je ve výkonnější cirkulaci ohřívané vody a tímto je ji možno použít až pro ohřev 40l nádoby ( samozdřejmě s optimální tepelnou izolací nádoby) a jednodušší ovládací display. TOP PRODUKT .
Použití jednotky je jednoduché. Ponořením do libovolné nádoby s vodou získáme možnost vaření potravin, zavakuovaných ve varných sáčcích, moderní šetrnou metodou.
Technické údaje:
- ergonomický design
- přehledný displej s velkými znaky
- jednoduchá obsluha
- alarm při nedostatku vody
- funkce Timer
- ochrana proti přetížení
- zobrazení buď v ° C nebo ° F
- bezúdržbová konstrukce
- teplota až k bodu varu
- teplota stabilita -0 , 5 0,1 ° C
- výkonný 1300 watt ohřívač
- optimální cirkulace vody - 16l / min !
- maximální množství ohřívané vody - 40l !
- ponorná hloubka: 80 do 160 mm
- rozměry: 352 x 95 x 170 mm
- napájení: 230 V 50/60 Hz
- hmotnost: 2,1kg
Proč nakoupit tento stroj u nás ?
- DOPRAVA ZDARMA.
- stroj a vakuové sáčky SKLADEM.
- máte možnost vyzkoušet si stroj na kamenné prodejně.
- odborné poradenství, servis, jsme tady již 17 let .
- záruční a pozáruční servis v MS, OL, ZL kraji do 24 hod, náhradní díly skladem.
Potřebujete poradit s výběrem ? Zavolejte nám : 603 960 657 .
Plusové body pro sous-vide
Nesporně největší výhodou je zachování nutriční hodnoty a šťavnatosti pokrmů. I při přípravě nepříliš kvalitních nebo tuhých mas docílíte pomocí sous-vide výtečného výsledku. Vakuový obal totiž udrží veškerou chuť a šťávu uvnitř, a nedochází tak k jejich ztrátě, jako tomu může být např. při pečení. Potraviny si také díky tomu, že do nich neproniknou vysoké teploty, uchovají jemnou texturu, budou se vám pak téměř rozplývat na jazyku. Přísady, které použijete k okořenění, prostoupí při tepelné úpravě do celé potraviny. Další plus je, že hotové pokrmy nemusí sloužit pouze k okamžité spotřebě, ale lze je uchovat v lednici nebo v mrazáku k pozdějšímu využití. V tom případě je ale dobré hotový produkt rychle zchladit pomocí ledové lázně. Vakuové balení umožňuje také uchovávání tepelně neupravených potravin. Ty tak zůstanou déle čerstvé, zabráníte vysychání a přenosu pachů.