Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-12.00, 13.00-16.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.11.2019
Vestavná vakuová balička
Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  - včetn... číst celé
27.11.2019
Sous-vide vakuové sáčky
Dnešní den jsme aktualizovali vakuové sáčky hladké varné - SOUS-VIDE , máme v nabídce 3 typy varných sáčků - 80 mic. - použití  až na 80°C po dobu 8... číst celé
27.11.2019
Vakuové sáčky silné 140 mic.
Nově v nabídce máme vakuové sáčky extra silné 140-145 mic. pro balení masa s kostí (žebra, hovězí maso s kostí) - vhodné pouze pro vakuové baličky kom... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. SOUS-VIDE vaření ve vakuu
  3. VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň SCS20 CT

VAC-STAR Sous-Vide varná lázeň SCS20 CT

  • Novinka
  • Doprava ZDARMA

VAC-STAR Sous-vide

Varná lázeň řízená mikroprocesorem, udržování navolené teploty v rozmezí +- 1 st. Celsia, bez cirkulace , možnost přednastavení varných programů, časo... celý popis
Dostupnost
Do týdne - skladem u výrobce
31 339,00 Kč
25 900,00 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:016
Výrobce:VAC-STAR
Podobné produkty
  • Novinka
Vakuové sáčky sous-vide 150x300 steril.121°C/2h - 100 ks
339,00 Kč
280,17 Kč bez DPH
339,00 Kč
280,17 Kč bez DPH
Skladem u nás.
100 ks
  • TOP produkt
Vakuové sáčky sous-vide 200x300 steril.121°C/2h - 100 ks
411,00 Kč
339,67 Kč bez DPH
411,00 Kč
339,67 Kč bez DPH
Prodáno !
Kompletní specifikace

Varná lázeň řízená mikroprocesorem, udržování navolené teploty v rozmezí +- 1 st. Celsia, bez cirkulace , možnost přednastavení varných programů, časový timer, vpichový teplotní sonda pro řízení varného procesu. Vyrobeno ve Švýcarsku. TOP kvalita.

Kompletně z materiálu INOX, víko z materiálu INOX

  • Obsah litrů: 20 l
  • Zadní výpustný kohout vody z nádoby
  • Vnitřní rozměry: 503x300x150 mm
  • Vnější rozměry: 535x335x291mm
  • Volty: 230
  • Watty: 1000

 

Výhody technologie Sous-Vide

 

  • Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní (Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin)
  • Díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny
  • Potraviny je možno zpravidla připravovat bez přidání tuku a soli
  • Takto upravené potraviny splňují přísné dietní požadavky
  • Váhový úbytek v důsledku vaření se nesnižuje, při klasickém i jiném alternativním vaření je váhový úbytek až 50 %
  • Časová úspora díky novému uspořádání výroby
  • Minimální nároky na údržbu

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.