Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-12.00, 13.00-16.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.07.2021
Zásilkovna - doručení domů
Zásilkovna nově zařadila do své nabídky doručení na adresu domů. Tuto novinku nabízíme také my Vám. Platba kartou, dobírkou, převodem. 7.7.2021 číst celé
09.09.2020
Zásilkovna
Nově si můžete nechat doručit zboží do váhy 5 kg do Zásilkovny - výdejny v České i Slovenské republice.  (1.9.2020) číst celé
27.11.2019
Vestavná vakuová balička
Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  - včetn... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Na naší prodejně můžete platit hotově, kartou , převodem.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Sáčky hladké standard 80 mic.
  3. Vakuový sáček na suché zrání masa 250 x 400 mm

Vakuový sáček na suché zrání masa 250 x 400 mm

Dry age bag 250 x 400 mm

Speciální vakuovací sáčky pro suché zrání masa ve vaší lednici. Rozměr 250 x 400 mm Tloušťka 50 mic. Metoda suchého zrání je proces, který maso zjem... celý popis
Dostupnost
Skladem u nás.
35,00 Kč
28,93 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

Speciální vakuovací sáčky pro suché zrání masa ve vaší lednici.

  • Rozměr 250 x 400 mm
  • Tloušťka 50 mic.

Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost.

Takto zrát maso můžeme ve zrárnách masa, nebo ve standardní lednici zavakuované v zracích sáčcích.

Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním ve standardních vakuových sáčcích, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním. Suché zrání dokáže zmenšit objem masa až o 20 %.

Zrací sáčky pro suché zrání vám umožní pohodlně balit maso a nechat ho zrát tak dlouho, jak bude potřeba. Zabalené maso je ideální ponechat v lednici 2-3 týdny nebo déle, a to při teplotě 3 °C. Na konci tohoto procesu se dočkáte perfektní máslové či ořechové chuti. Vlhkost z masa se díky propustnosti folie dostane snadno pryč, přičemž se maso nedostane do kontaktu se vzduchem,bakteriemi a pachy.

Sáčky jsou vhodné pro použití v komorových baličkách, pokud máte externí vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít papírky nebo plastové mřížky. U komorových vakuových baliček nejsou tyto potřeba.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.