Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-12.00, 13.00-16.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.05.2021
pátek 28.5.2021
V pátek 28.5.2021 bude prodejna uzavřena . Michal Krejčí číst celé
09.09.2020
Zásilkovna
Nově si můžete nechat doručit zboží do váhy 5 kg do Zásilkovny - výdejny v České i Slovenské republice.  (1.9.2020) číst celé
27.11.2019
Vestavná vakuová balička
Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  - včetn... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Na naší prodejně můžete platit hotově, kartou , převodem.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Sáčky hladké standard 80 mic.
  3. Vakuový sáček na suché zrání masa 250 x 400 mm

Vakuový sáček na suché zrání masa 250 x 400 mm

Dry age bag 250 x 400 mm

Speciální vakuovací sáčky pro suché zrání masa ve vaší lednici. Rozměr 250 x 400 mm Tloušťka 50 mic. Metoda suchého zrání je proces, který maso zjem... celý popis
Dostupnost
Skladem u nás.
35,00 Kč
28,93 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

Speciální vakuovací sáčky pro suché zrání masa ve vaší lednici.

  • Rozměr 250 x 400 mm
  • Tloušťka 50 mic.

Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost.

Takto zrát maso můžeme ve zrárnách masa, nebo ve standardní lednici zavakuované v zracích sáčcích.

Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním ve standardních vakuových sáčcích, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním. Suché zrání dokáže zmenšit objem masa až o 20 %.

Zrací sáčky pro suché zrání vám umožní pohodlně balit maso a nechat ho zrát tak dlouho, jak bude potřeba. Zabalené maso je ideální ponechat v lednici 2-3 týdny nebo déle, a to při teplotě 3 °C. Na konci tohoto procesu se dočkáte perfektní máslové či ořechové chuti. Vlhkost z masa se díky propustnosti folie dostane snadno pryč, přičemž se maso nedostane do kontaktu se vzduchem,bakteriemi a pachy.

Sáčky jsou vhodné pro použití v komorových baličkách, pokud máte externí vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít papírky nebo plastové mřížky. U komorových vakuových baliček nejsou tyto potřeba.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.