Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-12.00, 13.00-16.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.07.2021
Zásilkovna - doručení domů
Zásilkovna nově zařadila do své nabídky doručení na adresu domů. Tuto novinku nabízíme také my Vám. Platba kartou, dobírkou, převodem. 7.7.2021 číst celé
09.09.2020
Zásilkovna
Nově si můžete nechat doručit zboží do váhy 5 kg do Zásilkovny - výdejny v České i Slovenské republice.  (1.9.2020) číst celé
27.11.2019
Vestavná vakuová balička
Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  - včetn... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Na naší prodejně můžete platit hotově, kartou , převodem.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Zrání masa: Lednice + sáčky
  3. Lednice na zrání masa NL-DA 388 ltr.

Lednice na zrání masa NL-DA 388 ltr.

NL-DA 388 litrů

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low... celý popis
Dostupnost
Do týdne - skladem u výrobce
nadstandard 51-150 kg
500,00 Kč
99 099,00 Kč
81 900,00 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 3 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz
  • Nutná přípojka vody

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
PARAMETRYHODNOTY
Váha92 kg
Šířka59,5 cm
Hloubka71 cm
Výška172 cm
Příkon170 W
Čistý objem388 l
Provozní teplota0 - 25 °C
Počet polic3 ks
Typ chladivaR600a
Množství chladiva0,05 kg
CO2 ekv. chlad.0,0002 t
Zboží zařazeno v kategoriích

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz