Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

NOVINKY

 

_______________________________________________________________________________________________

Nově máme v nabídce vakuovou baličku VESTAVNOU do kuchyňské linky - CHEV Box - firmy Minipack - Torre(IT) - balička je ve dvou variantách  -

  • včetně kompletní nerezové zásuvky 557 x 140mm
  • pouze balička k vložení do libovolné zásuvky š x 140mm.

Máte-li malou kuchyň a chcete baličku- velmi dobrý typ.

Michal krejčí (17.6.2019)

 


Dnešní den jsme aktualizovali vakuové sáčky hladké varné - SOUS-VIDE , máme v nabídce 3 typy varných sáčků

- 80 mic. - použití  až na 80°C po dobu 8 hodin,

- 80 mic. - použití až na 121°C po dobu max. 4 hodin (sterilační)

- 140 mic. - silné tloušťky - žebra, kolena - použití až na 80°C po dobu 8 hodin.

Michal Krejčí (28.3.2019)

 


Nově v nabídce máme vakuové sáčky extra silné 140-145 mic. pro balení masa s kostí (žebra, hovězí maso s kostí) - vhodné pouze pro vakuové baličky komorové.

Michal Krejčí (24.10.2018)

 


Nově jsme zařadili do prodeje rukávy (rolky) mřížkované VARNÉ certifikované pro vaření metodou sous-vide.

Michal Krejčí (14.9.2018)

 

 


Zařadili jsme do své nabídky nově vakuové baličky PM VC 400 za bezkonkurenční ceny .

Michal Krejčí (15.5.2018)

 


Přidali jsme do nabídky sous-vide vařičů - vařič pro domácnost Maxima sous-vide vařič a varnou nádobu profi určenou pro restaurace, hotely Statik Cook - max. množství vody 25 l . Oba produkty jsou vyrobeny v Itálli, renomovaná firma BESSER VACUUM .

Michal Krejčí (27.4.2018)

 


Zařadili jsme do prodeje vakuové baličky komorové značky HENKELMAN - typ mini JUMBO a JUMBO 30 . Kvalitní stroje vyrobené v Nizozemí, celonerezové provedení s lisovanou vanou se zaoblenými rohy


Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou

tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Krejčí PACKSERVIS s.r.o., se sídlem Frýdlant nad Ostravicí, Žižkova 374, IČ 29462363, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu Ostrava, oddíl C vložka 55489 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údajenebudou předány mimo území EU. (Servery na územ EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů