NOVINKY

Zařadili jsme do své nabídky nově vakuové baličky PM VC 400 za bezkonkurenční ceny .

Michal Krejčí (15.5.2018)

____________________________________________________________________________________________________


Přidali jsme do nabídky sous-vide vařičů - vařič pro domácnost Delight Cooker a varnou nádobu profi určenou pro restaurace, hotely Statik Cook - max. množství vody 25 l . Oba produkty jsou vyrobeny v Itálli, renomovaná firma BESSER VACUUM .

Michal Krejčí (27.4.2018)

_________________________________________________________________________________________________

Zařadili jsme do prodeje vakuové baličky komorové značky HENKELMAN - typ mini JUMBO a JUMBO 30 . Kvalitní stroje vyrobené v Nizozemí, celonerezové provedení s lisovanou vanou se zaoblenými rohy .

Michal Krejčí (2.3.2018)

__________________________________________________________________________________________________

Máme novou vakuovací baličku pro domácnost - Magic Vac ALICE - jednoduché ovládání . Italský design, kvalita.

Michal Krejčí  (22.2.2018)

__________________________________________________________________________________________________

NOVINKA

Přidali jsme na eshop nový rozměr vakuových sáčků varných 250x350 vhodných pro komorové baličky a sous-vide vařič pro domácnost - vyrobeno ve Švýcarsku - TOP PRODUKT . 

Michal Krejčí (27.11.2017)

===================================================================================================

Proč nakoupit u nás?

- všechno zboží v eshopu je skladem,

- kamenná prodejna a servisní dílna. Všechny stroje, které máme uvedeny skladem, jsou opravdu skladem.

-  možnost vyzkoušení  osobně na naší prodejně. Vyberete si stroj, který Vám bude vyhovovat.

-  nákupem máte zajištěno odborné poradenství, servis a pomoc sedm dní v týdnu; jsme tady už 17 let.

-  možnost platby kartou na prodejně .


Toto Vám internetové obchodní domy nesplní. Naším cílem je navázání dlouhodobé spolupráce s Vámi. Naše motto : Specializace-nejlepší  služby. Již od roku 2000.

Michal Krejčí - majitel


Nově jsme pro Vás snížili počet ks k objednání u vakuových sáčků mřížkovaných varných , a to na 50 ks . Takže máte možnost si objednat 50 ks nebo 100 ks . (6.11.2017)

___________________________________________________________________________________________________

NOVINKA - nově jsme zařadili do nabídky  SOUS-VIDE Chef home - vařič metodou sous-vide určený pro domácnost . (6.11.2017)

________________________________________________________________________________________________________________

Vakuové baličky MAXIVAC 200, MAXIVAC 300 a MAXIVAC 400 (sekce vakuové baličky komorové levné) - opět zařazeny do prodeje. Přidali jsme do nabídky taktéž vakuové baličky TURBOVAC - AKCE (sekce vakuové baličky komorové profi) .

Michal Krejčí - Majitel (15.2.2017)

___________________________________________________________________________________________________

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou
tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Michal Krejčí (1.3.2017)




ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 3 990,00 Kč (157,09 EUR)
do košíku:
Naše cena 28 786,00 Kč (1 133,30 EUR)
do košíku:
Naše cena 2 995,00 Kč (117,91 EUR)
do košíku:

KONTAKTY

Krejčí PACKSERVIS s.r.o.
Žižkova 374
739 11 Frýdlant nad Ostravicí
tel: prodej: +420 603960657
info@packservis.cz
Servis: +420 603537569
Fakturace: +420 739452265

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 944,00 Kč (37,17 EUR)
do košíku:
Naše cena 472,00 Kč (18,58 EUR)
do košíku:
Naše cena 7 139,00 Kč (281,06 EUR)
do košíku:

ANKETA

Prosíme o klik :Přišli jste k nám :

ze Seznamu ze Seznamu 45% z Googlu z Googlu 23% Přímo z prohlížeče Přímo z prohlížeče 16% 16%

NajduZboží.cz

 

gopay_bannery-modre.png


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Krejčí PACKSERVIS s.r.o., se sídlem Frýdlant nad Ostravicí, Žižkova 374, IČ 29462363, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu Ostrava, oddíl C vložka 55489 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údajenebudou předány mimo území EU. (Servery na územ EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů